Songpa Community& Daycare Center

Songpa-gu, 서울특별시 대한민국

Project Description

Various spatial layouts support the daily life of local residents. The common childcare and community space was created as an accessible and open space, and the outdoor space connected to the interior space through the Sangsang Stairs provides a green space and a resting area. Through the various external spaces spread out on each floor, users experience communication between the internal and external spaces and form a community through various kinds of events.

Project Details

Project Type

Community& Daycare Center

Size

1,786㎡

Year 

2022

Status

Competition Honorable Mention

Ji Eun Lim, Ku Hun Chung (Tune Architects) + MiJin Kong (Via Urban Design& Architects)

Partner in Charge

Design Team

Jiho Park, Taekyun Kim

Project Location

Songpa-gu, 서울특별시 대한민국